Parbrize Autoutilitare

Vanzari si montaj Parbrize Autoutilitare in Bucuresti si Ilfov.

Parbriz Camion
Parbriz Autocar
Parbriz Microbuz
Parbriz Autoutilitara
Parbrize Microbuze Fiat

Parbrize Autoutilitare Fiat

FIAT, care este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cel mai important grup financiar și industrial al Italiei. Sediul central al grupului se află în Torino, regiunea Piemont, în nord-vestul Italiei. Fabrica de automobile Fiat a luat naștere în anul 1899, fiind înființată de către Giovanni Agnelli și alți asociați de-ai săi. În timp, grupul Fiat s-a dezvoltat foarte mult, devenind cel mai important grup financiar și industrial italian.

Parbrize Microbuze Ford

Parbrize Autoutilitare Ford

Ford Motor Company este o corporație multinațională americană situată pe locul cinci în lume la producția de automobile (2012). În 2006, s-a clasat pe Ford Motor Company este o corporație multinațională americană situată pe locul cinci în lume la producția de automobile (2012). În 2006, s-a clasat pe locul doi în SUA la producția de automobile.

Parbrize Autoutilitare Citroen

Parbrize Autoutilitare Citroen

Citroën este unul dintre cei mai importanți producători de automobile din Franța și din lume. Compania a fost fondată în 1919 de către industriașul francez André-Gustave Citroën (1878–1935), iar din 1976 face parte din Grupul PSA Peugeot-Citroën. Marca și-a sărbătorit cea de 90-a aniversare în 2009.

Parbrize Microbuze Hyundai

Parbrize Autoutilitare Hyundai

Hyundai Motor Company a fost înființată în anul 1967 și împreuna cu filiala sa, Kia Motors, deținută în proporție de 32,8%, împreună formează Hyundai Motor Group, care este al cincilea cel mai mare producător de automobile din lume, bazat pe vânzările anuale de vehicule din 2012.

Parbrize Microbuze Iveco

Parbrize Autoutilitare Iveco

Iveco este filială a grupului italian Fiat și produce anual aproximativ 200.000 de vehicule comerciale și jumătate de milion de motoare diesel. Printre mărcile companiei se numără Daily, EuroCargo, Stralis și Trakker.

Parbrize Microbuze Kia

Parbrize Autoutilitare Kia

Kia Motors Company este un fabricant de mașini din Coreea de Sud. Fondat în 1944, Kia este cel mai vechi producător corean de mașini. În ultimii ani, Kia s-a bucurat de un mare ritm de creștere, și a devenit sponsorul principal al "Australian Open" și sponsor oficial al "Davis Cup" în lumea de tenis, la nivel mondial. Kia are în jur de 30,000 de angajați și venituri anuale peste 14 miliarde de USD.

Parbrize Microbuze Mazda

Parbrize Autoutilitare Mazda

Corporația Mazda Motor este un producător japonez de automobile, cu sediul în Hiroshima, Japonia. În 2007, Mazda a produs aproape 1,3 milioane de vehicule pentru vânzări internaționale. Cele mai multe (aproape un milion) au fost produse în fabricile japoneze ale companiei, restul provenind din alte colțuri ale lumii. Modelele cele mai bine recunoscute sunt: Mazda 2(Demio), Mazda 3, Mazda 6, Mazda 5, Mazda CX-7, Mazda CX-9, Mazda MX-5, Mazda RX-8, Mazda BT-50 (modele pentru piața externă a Japoniei)

Parbrize Microbuze Mercedes

Parbrize Autoutilitare Mercedes

Mercedes-Benz este o marcă germană consacrată de automobile, autobuze, camioane și auto trenuri rutiere care este proprietatea companiei pe acțiuni DaimlerChrysler AG (cunoscută înaintea fuziunii sale cu Chrysler ca Daimler-Benz). În 2011, Mercedes-Benz era al doilea mare producător de vehicule de lux la nivel mondial.
Compania Daimler-Benz AG a fost înființată în 28 iunie 1926 când două companii, Benz & Cie. și Daimler Motoren Gesellschaft (DMG), au fuzionat.

Parbrize Microbuze Mitsubishi

Parbrize Autoutilitare Mitsubishi

Istoria Mitsubishi Motors începe acum mai bine de 100 de ani, în 1870. Azi, Mitsubishi este prezent pe plan mondial în peste 170 de țări. Din Islanda până în Turcia și din Irlanda până în Rusia, Mitsubishi Motors este prezent în peste 30 de țări din Europa. Mitsubishi Motors a venit în Europa în 1974 odată cu apariția primelor modele Lancer și își continuă și în prezent dezvoltarea pe piețe noi, inclusiv și în România.

Parbrize Microbuze Nissan

Parbrize Autoutilitare Nissan

Nissan este o companie japoneză producătoare de automobile, înființată în anul 1933. În anul 1999, companiile Renault și Nissan au format o alianță, compania rezultată având numele de Renault-Nissan. Compania a vândut 4,08 milioane de vehicule în anul 2010, în creștere cu 21,5% față de anul precedent.

Parbrize Microbuze Opel

Parbrize Autoutilitare Opel

Opel este o companie producătoare de automobile din Germania cu sediul in Russelsheim, fondată în anul 1862 de către Adam Opel. Aceasta este o filială a Groupe PSA din 1 august 2017. În martie 2017, Groupe PSA a fost de acord să achiziționeze Opel de la General Motors. Achiziția a fost aprobată de autoritățile de reglementare ale Comisiei Europene în iulie 2017.

Parbrize Microbuze Peugeot

Parbrize Autoutilitare Peugeot

Peugeot este un constructor francez de automobile, parte a grupului PSA Peugeot Citroën. Peugeot a vândut în anul 2006 1,1 milioane de mașini în 27 de țări europene, deținând o cotă de 7,2% din piața europeană.

Parbrize Microbuze Renault

Parbrize Autoutilitare Renault

Renault S.A. este un producător francez de autovehicule. Compania este cunoscută pentru designul revoluționar, pentru numeroasele progrese tehnologice (inclusiv cele ce privesc siguranța pasagerilor și a pietonilor) și pentru motoarele folosite în competițiile sportive. În urma alianței cu grupul japonez Nissan, a devenit unul dintre cei mai mari constructori auto din lume.

Parbrize Microbuze Volkswagen

Parbrize Autoutilitare Volkswagen

Volkswagen este o companie constructoare de autoturisme și SUV-uri din Wolfsburg, Germania. Cuvântul Volkswagen înseamnă „vehicul popular” sau „al poporului”, fiind preconizat de regimul nazist ca automobil pe care să și-l poată cumpăra oricare cetățean german.

Parbrize Microbuze Toyota

Parbrize Autoutilitare Toyota

Toyota Motor Corporation (sau TMC) este o companie multinationala care produce automobile, camioane, autobuze si roboti,cu sediul principal in orasul Toyota, Japonia. Toyota este cel mai mare producator de autovehicule din Asia si al doilea producator mondial.