Parbrize Autocare

Vanzari si montaj Parbrize Autocare in Bucuresti si Ilfov.

Parbriz Camion
Parbriz Autocar
Parbriz Microbuz
Parbriz Autoutilitara
Parbriz Autocar Ayats

Parbrize Autocare Ayats

Ayats este numele comercial al firmei Carrocerías Ayats SA, un constructor de masini din Spania. Compania construiește o serie de mijloace de transport pe o varietate de șasiuri și fabrică, de asemenea, propriile produse integrale.

Parbriz Autocar Berkhof

Parbrize Autocare Berkhof

Berkhof este un constructor de autobuze și autocare cu sediul în Olanda, fondat în 1970 de către Arthur Berkhof și fiul său Henk. In 1998, intreaga companie a fost cumparata de catre VDL Groep, devenind VDL Berkhof.

Parbrize Autocare BMC

Parbrize Autocare BMC

BMC Sanayi ve Ticaret A.S. este una dintre cele mai mari fabrici de autovehicule comerciale din Turcia. Infiinţată în 1964, compania fabrică camioane, vehicule comerciale uşoare, autobuze şi motoare Diesel, într-un loc situat la 11 Km de Izmir, al treilea mare oraş al Turciei.

Parbriz Autocar Bova VDL

Parbrize Autocare Bova

Companie infiintata in 1878 in Olanda.In 1982 Bova lanseaza pe piata modelul Futura, fiind remarcat mai ales datorită designului futurist și unic pentru acea perioadă.Modelul face senzație in Europa bucurându-se de vânzări ridicate.

Parbrize autocare Castrosua

Parbrize Autocare Castrosua

Producția de Castrosua este destinată în principal traficului urban  și suburban. Castrosua a pornit la drum in 1948 in O Carballiño (Spania). In prezent firma are 350 de angajati si se intinde pe o suprafata de 90.000 mp.

Parbrize Autocare Higer

Parbrize Autocare Higer

Higer Bus Company Limited este cea mai importanta companie de autocare si autobuze din China. Fabrica este situata in parcul industrial Singapore, din orasul chinezesc Suzhou, aflat la aproximativ 200 de kilometri de Shanghai.

Parbrize Autocare Tata Hispano

Parbrize Autocare Tata Hispano

TATA HISPANO este un producător de caroserie de autobuze și autocare în Spania și Maroc, cu vânzări în alte câteva țări din Europa. TATA HISPANO este o filială 100% din TATA Motors, cel mai mare producător de automobile din India.

Parbrize Autocare Ikarus

Parbrize Autocare Ikarus

Ikarus Bus este un producător de vehicule (autobuze, troleibuze) din Ungaria. A fost înființat în 1895. Sediul se află în Budapesta. Autobuzele produse de Ikarus Bus au fost exportate în mai multe țări comuniste (URSS, România, R.D.G.).

Parbrize Autocare Irisbus

Parbrize Autocare Irisbus

Irisbus este un producător european de autobuze care a luat naștere un urma fuziunii a companiilor Fiat, Iveco și Renault în ianuarie 1999.

Parbrize Autocare Irizar

Parbrize Autocare Irizar

Fondată în 1889, cu mai mult de 127 de ani de istorie și mai puternică și mai tânără ca niciodată, în zilele noastre Irizar este un Grup solid, diversificat din punct de vedere geografic și industrial și în continuă creștere.

Parbrize Autocare Isuzu

Parbrize Autocare Isuzu

Lider de piata in Japonia, numarul unu pe piata americana in topul masinilor de import, cu o activitate de succes in Asia, Europa si Australia, Isuzu si-a consolidat pozitia, ca al treilea cel mai mare producator de vehicule comerciale.

Parbrize Autocare Iveco

Parbrize Autocare Iveco

În 1975, 5 companii din 3 ţări europene diferite (Italia, Franţa, Germania) au decis să se unească pentru a crea o nouă companie.
Prin intermediul achiziţiilor, alianţelor şi fuziunilor internaţionale, Iveco şi-a consolidat poziţia între leaderii din domeniul transportului. 

Parbrize Autocare King Long

Parbrize Autocare King Long

King Long are trei baze de producție, adică Xiamen Bus and Coach Manufacturing Base, Xiamen Mini Van de Fabricație și Baza de Fabricație Shaoxing City Bus. Aceste baze acoperă o suprafață totală de 800.000 m2 și produc anual 25.000 de autobuze și autocare, precum și 30.000 de mini-utilitare, oferind lungimi cuprinse între 4.8m și 18m.

Parbriz Autocar Man

Parbrize Autocare MAN

MAN este o companie germană care produce autobuze și camioane, precum și componente pentru diverse industrii din Europa, cu sediul în München. Firma are circa 51.000 angajați în întreaga lume (circa 31.000 angajați în Germania, circa 20.000 în străinătate) cu un venit anual de 15 miliarde de euro (2008), din care 75% în străinătate. Firma MAN este înregistrată în DAX la Bursa din Frankfurt.

Parbrize Autocare MAZ

Parbrize Autocare MAZ

MAZ  este o companie producătoare de camioane, autobuze și troleibuze din Belarus. Autobuzele MAZ pot fi găsite în circulație atât în Belarus cât și în Polonia, România, Rusia și Ucraina.

Montaj Parbriz Autocar Mercedes

Parbrize Autocare Mercedes

Compania Daimler-Benz AG a fost înființată în 28 iunie 1926 când două companii, Benz & Cie. și Daimler Motoren Gesellschaft (DMG), au fuzionat. Fondată în 1871, Benz & Cie., a fost una dintre cele mai importante dintre companiile fondate de Karl Benz, fiind și unul dintre cei mai vechi producători de autovehicule.

Parbrize Autocare Neoplan

Parbrize Autocare Neoplan

Neoplan Bus GmbH este un producator german de autocare si autobuze remarcata mai ales prin designul futurist al produselor. Compania Neoplan a fost fondata in 1935 in Stuttgart de catre Gottlob Auwärter si initial a fabricat elemente de caroserie pentru autobuze si camioane

Parbrize Autocare Noge

Parbrize Autocare Noge

NOGEBUS este o companie specializată în fabricarea de autocare și dispune de resurse tehnologice de ultimă oră. Încorporează în mod constant cele mai recente progrese în design, confort, ergonomie și siguranță în vagoanele sale, ceea ce garantează vehicule dure, compacte și extrem de funcționale.

Parbrize Autocare Otokar

Parbrize Autocare Otokar

Societatea cu capital turc sută la sută, Otokar este astăzi prezent în industria auto și de apărare cu produse pentru care detine drepturile de proprietate intelectuală. Fiind un lider în industria de transport cu autobuzul și vehiculele de teren din industria de apărare din Turcia, Otokar este contractantul principal în Proiectul de Dezvoltare Prototip de ALTAY, tank de luptă in armata Turciei.

Parbrize Autocare Setra

Parbrize Autocare Setra

V-aţi fi gândit vreodată, că istoria şi tradiţia mărcii Setra datează deja din secolul al 19-lea? Ea începe în 1893 într-un mic atelier de rotărie din Ulm, din care puţin mai târziu s-a dezvoltat „Fabrica de autovehicule Kässbohrer”. Pe aceste pagini puteţi afla mai multe despre o istorie de succes, care este într-o atât de strânsă legătură cu dezvoltarea autocarului modern, cum nu mai este alta.

Parbrize Autocare Sunsundegui

Parbrize Autocare Sunsundegui

Primul atelier de lucru din Sunsundegui a fost fondat în Irún, în 1944 de către omul de afaceri Irun, José Sunsundegui. Locația strategică a orașului, la granița dintre Spania și Franța, a condus la amplasarea companiei acolo, inițial dedicată reparării echipamentelor feroviare. Compania sa mutat în orașul Navarrese din Alsasua, un punct important al dezvoltării căii ferate a secolului XX.

Parbrize Autocare Temsa

Parbrize Autocare Temsa

Temsa, cu marca proprie în segmentul autobuzelor și autocarelor angajate în fabricarea și exportul de Turcia
este una dintre cele mai importante companii de automobile. Unitatea de producție TEMSA Adana are o capacitate de producție de 10.500 de vehicule în total , cu 4.500 de autobuze și midibuses, 6.000 de camioane ușoare într-un singur an. 

Parbrize Autocare Ugarte

Parbrize Autocare Ugarte

Începuturile Ugarte datează din 1989, când Fernando Ugarte creează Autobus S.A în scopul fabricării caroseriei pentru transportul pasagerilor sub șasiu de mărci diferite. Prima sa proprietate a fost situată în vecinătatea Pompeiilor, cu o capacitate de 1700m2, care la 3 septembrie 1990 a început fabricarea corpurilor cu un total de 17 lucrători și 3 angajați administrativi sub supravegherea președintelui firmei, producând o medie de 3 unități pe lună.

Parbrize Autocare Van Hool

Parbrize Autocare Van Hool

Van Hool NV este un producator belgian de autobuze, autocare, troleibuze și remorci. Cele mai multe dintre autobuze și autocare sunt construite în întregime de Van Hool, cu motoare și axe provenite de la Caterpillar, Cummins, DAF și MAN și cutii de viteze de la ZF sau Voith. Unele producții implică construirea de autospeciale de autobuze și autocare pe șasiu autobuz separat de la producători precum Volvo și Scania.

Parbrize Autocare Volvo

Parbrize Autocare Volvo

Volvo a fost înființată în Suedia în 1927, iar un an mai târziu primul nostru autobuz a ieșit pe străzi. Compania a început cu o viziune de transport sigur și eficient pentru toată lumea. Încă de atunci, Volvo a fost în fruntea tehnologiei și de zeci de ani am menținut o poziție solidă în calitate de lider mondial în tehnologia transportului comercial.

Parbrize Autocare Yutong

Parbrize Autocare Yutong

Productia autocarelor este realizata in stransa colaborare cu producatorul german MAN privind infuzia de design, siguranta, technologie, dezvoltare si suport technic. Componentele cele mai importante sunt furnizate de firme de prestigiu: ZF, VOGEL, SACHS (Germania), NISSON (Japonia), PERKINS (Marea Britanie), DANA, CUMMINS, ETON (SUA), etc.

In curand noi marci...

....