Parbrize Microbuze

Vanzari si montaj Parbrize Microbuze in Bucuresti si Ilfov.

Parbriz Camion
Parbriz Autocar
Parbriz Microbuz
Parbriz Autoutilitara
Parbrize Microbuze Chrysler

Parbrize Microbuze Chrysler

Chrysler este o companie producătoare de automobile din Statele Unite, înființată în anul 1925. Între anii 1998 și 2007, compania a făcut parte din DaimlerChrysler AG.

Parbriz Microbuz Daihatsu

Parbrize Microbuze Daihatsu

Daihatsu este unul dintre cei mai vechi producător japonezi de motoare cu combustie internă, cunoscut mai târziu pentru gama sa de modele mai mici și vehicule off-road. Sediul central se află în Ikeda, Osaka. Compania este o filială deținută în întregime de Toyota Motor Corporation din august 2016.

Parbrize Microbuze Dodge

Parbrize Microbuze Dodge

Dodge este o marcă de automobile, monovolumuri și sport utility vehicles produse și vândute de FCA US LLC în mai mult de 60 de țări și teritorii din întreaga lume. Fondată ca Dodge Brothers Company în 1900 cu scopul lucrativ de furnizare piese și subansamble pentru industria auto din Detroit.

Parbrize Microbuze Fiat

Parbrize Microbuze Fiat

Inițial domeniul de activitate al grupului Fiat a fost doar construcția de automobile și vehicule industriale și agricole. În timp însă grupul și-a diversificat mult activitățile, atât în mediul industrial, cât și în cel financiar și operează acum în 61 de țări prin intermediul a 1.063 de companii cu peste 223.000 de angajați (dintre care circa 111.000 în afara Italiei).

Parbrize Microbuze Ford

Parbrize Microbuze Ford

Având sediul în Deaborn, Michigan, o suburbie a orașului Detroit, producătorul de automobile a fost fondat de către Henry Ford în anul 1903. De-a lungul timpului Ford a înglobat multe alte firme cum ar fi: Lincoln și Mercury în SUA, Jaguar și Land Rover în Marea Britanie sau Volvo în Suedia. Ford deține de asemenea și 30% din Mazda.

Parbrize Microbuze Honda

Parbrize Microbuze Honda

Compania este al cincilea producător mondial de automobile din lume și primul producător mondial de motoare (peste 14 milioane de motoare cu combustie internă anual). Honda este al doilea producător japonez de automobile, după Toyota și înaintea Nissan.

Parbrize Microbuze Hyundai

Parbrize Microbuze Hyundai

Hyundai Motor Group, care este al cincilea cel mai mare producător de automobile din lume, bazat pe vânzările anuale de vehicule din 2012.

Parbrize Microbuze Iveco

Parbrize Microbuze Iveco

Iveco este filială a grupului italian Fiat și produce anual aproximativ 200.000 de vehicule comerciale.

Parbrize Microbuze Kia

Parbrize Microbuze Kia

Kia are în jur de 30,000 de angajați și venituri anuale peste 14 miliarde de USD.

Parbrize Microbuze Mazda

Parbrize Microbuze Mazda

În 1960 se lansează autoturismul cu două uși Mazda R360 Coupe, in 2002- Filozofia Zoom-Zoom a fost adoptat ca bază a conceptului de brand iar in 2005- se produce versiunea facelift a modelului Mazda MX-5, cel mai popular Roadster din lume.

Parbrize Microbuze Mercedes

Parbrize Microbuze Mercedes

Compania Daimler-Benz AG a fost înființată în 28 iunie 1926 când două companii, Benz & Cie. și Daimler Motoren Gesellschaft (DMG), au fuzionat.
În anul 2010, vânzările Mercedes-Benz au crescut cu 15%, la 1,17 milioane de bucăți.

Parbrize Microbuze Mitsubishi

Parbrize Microbuze Mitsubishi

Azi, Mitsubishi este prezent pe plan mondial în peste 170 de țări. Din Islanda până în Turcia și din Irlanda până în Rusia, Mitsubishi Motors este prezent în peste 30 de țări din Europa. Mitsubishi Motors a venit în Europa în 1974 odată cu apariția primelor modele Lancer și își continuă și în prezent dezvoltarea pe piețe noi, inclusiv și în România.

Parbrize Microbuze Nissan

Parbrize Microbuze Nissan

Nissan este o companie japoneză producătoare de automobile, înființată în anul 1933. În anul 1999, companiile Renault și Nissan au format o alianță, compania rezultată având numele de Renault-Nissan.

Parbrize Microbuze Opel

Parbrize Microbuze Opel

Inițial compania producea mașini de cusut, iar din 1886 a început să producă biciclete. Începând cu anul 1899 compania a început să producă automobile. În anul 1929 pachetul majoritar de acțiuni a fost cumpărat de compania americană General Motors.

Parbrize Microbuze Peugeot

Parbrize Microbuze Peugeot

In urma cu 200 de ani, cei doi frati Peugeot, Jean-Pierre si Jean-Frederic, au fondat compania Peugeot care initial s-a numit “la societe Peugeot-Freres et Jacques Maillard-Salins”. Parcursul celor 200 de ani a fost marcat de productia de fierastraie, rasnite, biciclete, scutere si automobile.

Parbrize Microbuze Renault

Parbrize Microbuze Renault

Corporatia Renault a fost fondata in anul 1898 de cei trei frati Renault, Louis, Marcel si Fernand, dar si prin contributia prietenilor lui Louis, Thomas Evert si Julian Wyer. Louis a fost cel care a avut ideea de a proiecta si construi câteva modele inainte de a-i coopta in echipa si pe fratii lui, renuntând sa mai lucreze la afacerea cu textile a parintilor lor.

Parbrize Microbuze Suzuki

Parbrize Microbuze Suzuki

Istoria corporatiei incepe cu mult timp in urma, in anul 1909, cand ia fiinta in Hamamatsu, Japonia, Suzuki Loom Works. Pentru prima oara Suzuki ajunge in atentia internationala prin producerea primei biciclete cu motor, conceputa si executata profesionist.

Parbrize Microbuze Toyota

Parbrize Microbuze Toyota

Toyota Motor Corporation (sau TMC) este o companie multinationala care produce automobile, camioane, autobuze si roboti,cu sediul principal in orasul Toyota, Japonia. Toyota este cel mai mare producator de autovehicule din Asia si al doilea producator mondial.

Parbrize Microbuze Volkswagen

Parbrize Microbuze Volkswagen

Compania a fost fondata la 28 mai 1937 la dorinta lui Adolf Hitler, iar la 16 septembrie in acelasi an numele SRL-ului este modificat: Volkswagenwerk GmbH. in anul 1933, Hitler il insarcinase pe Ferdinand Porsche sa creeze un automobil si astfel in anul 1938 a aparut Kdf-Wagen, numit mai târziu VW Käfer („gândacul”) sau "Beetle" pe plan international. Modelul era inspirat dupa modelul Tatra T97.